lördag 10 november 2012

Arrrghhhh hormoner och magproblem

Jag kunde ha anat det - jag borde ha anat det. Varför magen har varit så in i h-e dålig den här veckan. Alltså hundra resor värre än normalt. Skulle haft mens för en vecka sedan. Eftersom jag inte direkt hör till de regelbundna typerna är det lite svårt att ha koll på när den kan tänkas komma om den inte kommer när den "ska". Hade alltså lagt ner tankarna på att det kunde röra sig om hormoner som ställde till det extra just den här veckan. Förknippade det snarare med den tidigare magsjukan.

Fick svaret igår. Som en käftsmäll kom det. Blod i toan! Massa blod. Såklart. Fantastisk tajmning nu när vi skall till Stockholm imorgon o allt.. hör ju till dem som får ENORM värk när jag har mens. Inte nog med att magen värker som skrutt i vanliga fall den blir om möjligt ÄNNU mer upprörd och värken är inte av denna värld. Skallebank på det. Nu känns det som jag är bakfull dessutom, fantastiskt. Speciellt när jag inte är det. Huuuuu... skall hem till mamma och fira henne idag. Lite tidigt men så är det ibland när det är många födelsedagar att tajma in... och man skall iväg mitt uppi allt... vad är väl en bal på slottet, livet är en fest - eller hur det nu var?

Ser inte jättemycket fram emot den långa bilresan imorgon. Vare sig för min egen eller lillstumpans del. När hon dessutom för tillfället käkar som en kråka och är allmänt lättirriterad känns det ännu mindre lockande. Igår fick jag dock i henne en "hel" portion av min hemlagade kyckling och risblandning smaksatt med ostronsås, chili och ingefära. She likes! A lot! Ja, det är helt sant... hon verkar gilla det skarpt. Men det kanske bara var igår? Den som lever får se. Idag har jag lagat lite lax med bulgur och asiatiska kryddor åt henne. Får se hur det går hem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar