torsdag 15 november 2012

:(

Den rubriken får räcka för den här gången. Den är ju ganska talande i sig. En bild säger mer än tusen ord.. eller hur var det nu? Kanske inte en bild i den meningen, men ett ganska talande uttryckssätt ändå vill jag påstå. I dagens moderna samhälle så att säga... där allt handlar om tecken, förkortningar och uttryck som man för hundra år sen inte hade en susning om vad de betydde. Kanske har man glömt dem tjugo år framåt i tiden, vad vet jag.. ?

Hur som helst. Tarmen.. är inte bra :( bakslag igår. Fick trots allt ur mig lite skit (japp, här pratar vi skit känsliga öron bör vända sig bort!) utan medel igår em, efter att jag fått ur mig en del med hjälp av sedvanliga medel på morgonen. Dock räckte det inte för att hålla vare sig smärta eller gaser i schack och det ledde till bakslag senare på kvällen.

Hoppades tarmen skulle må bättre när jag vaknade imorse men icke. Känns ungefär som den genomgått ett smärre världskrig..  värker. Även medlen och vanlig fet salva värker. :(

Tagit maxöverdos av mina resulax idag för att få det enorma trycket att släppa lite i buken. Till viss del har det väl lättat men tarmen mår apa efter.. det är mer kvar som jag skulle behöva göra mig av med för att få ett bra utgångsläge för dagen men tarmen fixar helt enkelt inte fler medel nu. Det är bara att bita ihop och stå ut. Så gott det nu går.

Skall ta tag i min pilatesboll o köra lite övningar nu när lillan sussar en stund .Det gäller att passa på. Har jag tur får jag klippt Tuffe idag också (klippte Lukas igår) och får ännu en börda lyft från mina axlar men jag tvivlar på att jag har sån tur idag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar