måndag 16 juli 2012

Vissa dagar är man inte på topp

Idag är en sån dag. Gick upp vid fem eftersom jag försöker hinna bli "klar med magen" innan vi skall ge oss iväg till stan och lämna in barnvagnen på reparation. En crescent, som enligt råd och rön hade bäst i test vad gällde det mesta. Jag är skarpt ovillig att hålla med dem! Jises, den där vagnen har inte gått så långt (eller jo, det har den väl men vi har ju bara haft den dryga tre månader!) men det känns som den håller på att falla ihop. Sufletten, eller vad man nu skall kalla den, dimper ner och ger inte det skydd den ska. Det lilla "vindskyddet" på överdraget ovanför insatsen går inte att fästa i de knappar som finns där, eftersom själva överdraget saknar knappar (!?) och tja, det är mycket som känns som det sjunger på sista versen- redan. Så skall det inte vara.. alltså valde vi att lämna in den på reparation i stan, vilket alltså skall ske idag.

I samma veva skall vi fixa ny vattensäck till båten då den förra var aningen för liten, en på hundra liter istället för femtio och sen ett besök till svärföräldrarna under tiden. Magen åt skogen och inget vill funka. Som bäddat för en "fantastisk" dag med andra ord. Not! Skulle behöva sova ett decennium känns det som o ta hand om min arma kropp, men det får bli som det blir. Jag vet redan med mig att den här dagen kommer bli allt annat än bra. Det är bara att gilla läget.

Ser i alla fall lite mer positivt ut på väderprognosen igen. Det såg inte jättelysande ut när vi kikade igår. Planen är ju att komma ut på havet och testa båten så snart det slutar blåsa småspik och temperaturen bestämmer sig för att överstiga typ tretton grader?!! Än så länge har det känts väldigt avlägset, men enligt rapporten kan det faktiskt komma att bli "hela" sjutton grader till helgen, yihaa! Så länge det finns liv.. ? :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar