torsdag 12 juli 2012

Sömnlös natt

Det var ingen vidare bra natt inatt. Lillan var lite kinkig igår, hade (liksom sin mor urgh) problem med magen under större delen av dagen och det tog till eftermiddagen innan hon ÄNTLIGEN fick gjort numero två. Som sin mor även där, hon är inte hård i magen utan tvärtom men usch vilken äggdoft!! Det var bara till att bära ut  blöjhinken direkt för det var verkligen inte någon trevlig doft! Hon blev dock mycket lugnare efter den där äggskiten (tack o lov!) men var ändå ganska orolig och man märkte att det var mer kvar..

Hon var ganska svårsomnad igår kväll, bra kombo med en mage som vägrade släppa ifrån sig resulaxen och som svullnat igen nåt katastrofalt - öh, not! Magen var inte nåt vidare vid läggdax men det var ju bara o gilla läget. Insåg dock ganska snart att det skulle bli ett tidigt (eller sent, beroende på hur man ser på det) uppvaknande för lillan på natten då hon åt dåligt innan vi la oss. Mycket riktigt.. vid ett-tiden vaknade hon med ett illtjut och gråten som följde var inte att leka med. Jises, jag trodde nästan hon skadat sig men det var "bara" lite vanlig mathunger.. alltså, tålamodet är inte att leka med..  jag trodde mitt var kasst, men jag har definitivt mött min överman här (kvinna, flicka.. )

När hon ätit sig mätt somnade hon rätt bra men eftersom hon vaknat såpass tidigt på natten vaknade hon ju en gång till, den där dumma tiden vid kvart i fem när det är svårt att somna om igen. Hann dock göra precis just det. Somna om. Ungefär fem minuter innan klockan plingade och alarmet satte igång.. underbart.. not - igen! Det var bara att ta sig upp. Magen har betett sig illa hela morgonen och jag känner mig otroligt magsjuk. Började med en promenad i ösregn och har liksom fortsatt i den stilen.. jag hoppas resten av dagen blir bättre! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar