torsdag 19 juli 2012

Vart skall detta sluta?

Vet inte vart det här mageländet skall sluta egentligen. Imorse vaknade jag (återigen) med nässelutslag över hela kroppen. Antingen beror de på pentasan och är en ren biverkning av den eller så handlar det om något ämne i vattnet när jag duschat, eftersom det kommer direkt efteråt och ja nu provat att byta duschcreme till o med.. o har ju haft den länge..  :-/

Hur som helst. Återstår att se.
Har tagit hur många medel som helst idag. Trots att tarmen reagerade lite bättre än övriga dagar denna veckan och släppte ifrån sig en del redan från början bestämde den sig för att vara på krigsstigen ändå. Den krampade, den släppte ifrån sig lite och den svullnade upp. Sex medel senare (2 relaxit och resten resulax) samt sex påsar movicol junior om dagen senare så har jag fått magen till läge accepterbar hanterbar smärta. Fantastiskt.. svullen som skrutt.. måste lösas med kortison. Ond cirkel. Det är just den biten jag undrar hur den skall sluta? Det går ju inte att fortsätta på den vägen.. inte så här.. jag kommer paja hela tarmen,.. som ju redan är paj så att säga. Går det ens att förvärra? Ja, att den täpps till helt..  läste mig till att dessa dilatationer jag blivit utsatt för (ändtarmen) orsakar ännu mer ärrvävnad i längden och förvärrar problemen ännu mer.. jo, jag märker det.  Fantastiskt. Not. Men vad gör man när läget är akut och man inte får lov att testa de mediciner som finns att tillgå?

När jag slutat amma lillan skall jag testa nitrosalvan och de där grejerna från USA. Se om de kan hjälpa åtminstone lite grann..  hoppas verkligen det.

Som det ser ut nu kanske vi i alla fall kan komma oss iväg med båten över helgen. I så fall blir det uppehåll på lilla bloggen, jag har inte nätet med mig i fickan direkt ;) O glad är jag för det! Försöker undvika att skapa ett sådant beroende och är man på "semester" så är man på semester och då skall även dessa bitar tas semester ifrån. I min värld ,) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar