söndag 1 juli 2012

Räkmacka på torp

Den här dagen inleddes som en väldigt regnig sådan. Våra planera på att bege oss ut på preimärtur med cykel/löpvagnen gick käpprätt åt skogen. Beslutade därför att istället bege oss till Torp för att bränna lite pengar istället. Nästan samma sak, öhhh? Not. Men det gjorde vi i alla fall. Fick tag i både onödigheter och nödvändigheter. Som väntat när man besöker ett shoppingcenter och har dålig karaktär med andra ord! Det är roligt att shoppa, det skall jag inte sticka under stol med - men att shoppa och försöka spara på samma gång är en dålig kombo.

Fick i oss en helt ok räkmacka dessutom. Till o med god var den. Massor med räkor och ett bröd som faktiskt smakade något, det skall man inte gråta över. Skippade subway till förmån för det där andra fiket, det som alltid är fullt och aldrig har nåt jag kan äta. Förtom idag då ;)

När vi kom hem igen hade solen bestämt sig för att kika fram mellan molnen och bjöd på en riktigt solig o skön eftermiddag. Tack för det! Skön hundpromenad fick vi, även om hundarna kanske inte var helt beredda på att hålla med. En aning svalare ute hade nog varit att föredra om man kunde fråga dem.. Blev dock ingen premiärtur i eftermiddag heller. Vagnen är dock numer ihopsatt och selen i hängmattan inställd. Nu är det bara de dåliga ursäkterna och det kassa vädret som kan stoppa oss. De dåliga ursäkterna överväger säkerligen... :-/

Magen? Jag säger bara njaaa... det räcker nog. Mer än väl till o med. Har gnällt nog om den idag och läget är ganska oförändrat. Det är väl bara att bita ihop i väntan på bättre tider!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar