söndag 8 juli 2012

Pentasa uppdatering

Är nu inne på tredje (?) dagen med pentasa. Kan i alla fall med glädje meddela att jag ännu inte upplevt någon av de hemska biverkningar som jag kanske hade fasat för - men å andra sidan sånt där kan ju komma med tiden. Har väl heller inte märkt någon direkt skillnad i hur jag mår eller hur magen beter sig MEN något lugnare just jäsmissigt är det nog faktiskt. Sen jag ökade movicoldosen har nog tarmen tömt sig lite bättre efter alla mina medel (som jag dock fortarande får överdosera så in i norden) som jag kört upp. Det får man väl se som positivt! Litet steg i förhoppningsvis rätt riktning??

Vi får väl se. Var på namngivningskalas för mitt kusinbarn igår och hade en rätt tuff morgon med magen innan. Behandlingen den fått kvällen innan med både senare tid i säng och annorlunda mat var väl inte jättesnäll.. och igår med mat senare än vanligt vilket tarmen inte fixar (jag skulle käkat nåt mindre mellan frukost och mat på kalaset - mitt eget fel med andra ord.. o druckit mer vatten i bilen..  (det var dock väldigt bra mat, just för att man kunde plocka vad man ville ha och de hade tänkt på allt även till oss som inte kan äta allt - tack för det säger jag!!) Sen blev det senare hem än jag egentligen pallade med och då hade magen redan gått åt skogen.

Tog en movicoldos i bilen och hinkade massa vatten. Överlag får jag säga att jag löste magen bättre än jag tänkt mig och fick till o med smäckat i mig en sen middag bestående av lax i ugnen med ört och fetaosttäcke tillsammans med en kall fransk potatissallad och liten miniglasspinne till det.. det är väl främst alla nötter jag stoppade i mig igår som ställer till det. En näve kan funka men en skål??! Att jag inte lär mig. Men sen ska fan vakna??


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar