fredag 13 juli 2012

Buksmärtor

Det var som bekant ingen bra dag för mig rent magmässigt igår. Däremot hade jag en riktigt mysig kväll tillsammans med min make och vår lilla skatt på balkongen. Käkade en god pizza även om magen inte var i form och en god liten glassig chokladdrink till efterrätt. Semestern börjar i eftermiddag så det gäller väl att vänja magen vid matlyxen i tid ;) Tja, eller nåt sånt. Försöker ju inbilla mig att jag är som andra människor, att lite extra av det goda inte kan skada - men det stämmer ju inte. Det slår tillbaks och det gör det med besked. Det är bara att inse. Sen får man göra en avvägning. Hur mycket lidande är det egentligen värt? Det beror lite på hur mycket magen har krånglat i övrigt.

Idag har det verkligen inte varit någon bra dag. Jag la mig med en mage som var överjävlig igår och hade hoppats att den skulle lugna sig lite under natten men tji fick jag :( vaknade med något som var långt ifrån en bra mage imorse. Stressigt dessutom då maken skulle iväg till jobbet och relaxiet vägrade göra sin verkan innan hundpromenaden. Lillan har dock varit på otroligt bra humör den här morgonen och sov hela natten. Tack o lov för det! En väldigt välkommen liten förändring som jag hoppas (men inte tror) skall bli en av hennes nyfunna vanor ;) La dessutom av världens blaja här imorse så det bådar ju för en bra dag. Kan vi hoppas i alla fall. Det är nästan så man blir lite smått avis ,) Nej, jag skojade bara. Avis är jag inte. Jag är glad att hon i alla fall inte verkar ha problem med just den biten. Jag önskar henne allt annat än en krånglig mage. Hon har nog av magproblem som hon har det o vi har nog av magproblem i familjen ändå!!

Molvärk i buken idag. Fy fan. Riktigt illa. Känns som hela buken är full med var. Som den skall explodera men det finns liksom inte tillräckligt med kapacitet för att den skall göra det? Hua.

Tänkte ta mig iväg och handla lite idag. Förmodligen med resten av invånarna i den här lilla "Byn" men jag har inte så mycket till val.. Kylen börjar se rätt tom ut och det är väl ingen bra start på semestern.. eller? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar