måndag 30 juli 2012

Årsdag

Har haft en fin dag idag. Faktiskt. Trots att magen visat sig från sin sämre sida, vädret likaså (Yr lovade strålande sol o 20 gradig värme.. vad fick vi? Pissregn hela dagen o inte alls några tjugo grader.. ) och lillan inte var på sitt bästa humör inatt blev våra restaurangplaner faktiskt av trots allt. Det får man tacka högre makter för - eller vem man nu skall tacka när planerna blir som man hoppats? Det händer inte så ofta i min värld. Att saker o ting kan bli av, det händer.. men att de dessutom blir bra? Inte så illa pinkat!!

Firade vår årsdag tillsammans med vår lilla stumpa på Harrys. En lunch/middag (en tidig sådan, det är så när man får barn..) med god mat och god dryck och en liten stumpa som trots att hon var vaken hela tiden höll sig på gott humör och gav oss en liten break från allt skrik och gråt. Låg mest och jollrade i min eller makens famn vilket helt klart var mer än någon av oss hade kunnat förvänta oss! Nog för att hon visade prov på lite skrik och gråt under bussfärden ner till torget, men det räckte med det. Tack för det får man väl lov att säga! Inte var dag man går på restaurang, inte var dag man käkar middag med sin älskade o inte var dag man firar ettårig bröllopsdag!! Magen skötte sig dessutom ganska bra, även om den nu bestämt sig för att balla ur igen. Man får vara glad för det som bjuds. Det är trots allt de små stunderna som räknas. Underbart är kort säger de. Men lyckan kan också vara långvarig!

Notan från dagen hör inte till de billigare, men det var vi värda - inget snack om saken. Den var att jämföra med notan från Puta Madre häromsistens (då vi försökte lyxa till det) men den stora skillnaden låg i att vi den här gången åt både för, varm och efterrätt samt delade på en flaska gott att dricka till..  o varsinn kaffe på det.. bara en sån sak! Hur ofta händer det? Maten var dessutom betydligt mer prisvärd. Laxtallriken jag fick gick inte av för hackor även om potatisen kunde varit lite bättre kokt. Jag skall inte klaga. Maken var också nöjd. Det enda jag var lite besviken över var att Lillan inte kom hem med sin första harrys nalle ;) Men.. man kan inte få allt..

Dagen får fortsätta i lyxens tecken, vovvarna fick sig lite lyxben och en ny pipis (de har trots allt varit ensamma flera timmar idag!) och lillan skall få sig sin beskärda del hon med..  ikväll blir det en lugn kväll på balkongen med lite kladdkaka och annat onyttigt. Allt sånt där man vet man inte borde trycka i sig men som av nån anledning lockar otroligt mycket en dag som denna! Synden straffar sig själv.. men idag får det vara värt det! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar