onsdag 25 juli 2012

Uppehåll

Det kommer bli ett litet uppehåll i bloggandet här några dagar antar jag. Skall iväg ut på havet och min förhoppning är att det blir mer än en natt till sjöss, men det är flera faktorer som spelar in och som avgör i det fallet. Inte bara önskan eller viljan. Magen är en stark bidragande faktor, liksom lillan och vovvarna. Vi får se hur det går helt enkelt.

Min mage mår faaaan idag i alla fall. Gick upp tidigare för att få "ordning" på den innan vi beger oss, men som vanligt när vi skall iväg gick det åt skogen.. för många medel, för liten effekt o massa tokjäseri under natten bäddar för en kass start.. men det kan väl bara bli bättre hoppas jag.. solen lyser i alla fall från en klarblå himmel och vindarna är inte mycket att tala om.. lillan sov hela natten i egen säng (nåja, vagninsats) och jag kunde röra mig fritt... bara en sån sak..  men nu längtar jag efter att få mysa lite med henne när vi väl är påväg så att säga. Maken har gjort ett hästjobb med henne nu på morgonen för att jag skall få komma i så bra form som möjligt inför resan. Tack för det min älskade! 

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får sköna dagar på havet och att magen, lillan och vovvarna sköter sig! ;)

    SvaraRadera
  2. Tack Emma! Det har vi haft.. magen har väl inte skött sig nåt vidare o vovvarna.. vad ska man säga? Skälla ut får är de bra på iaf ;) O lillan.. hon har skött sig utmärkt ;) tur att nån är med på noterna *S*

    SvaraRadera