fredag 13 juli 2012

Biverkan pentasa?

Har haft samma hemska molvärk i magen som jag hade igår, om möjligt ännu värre. Det ger sig inte! Oavsett hur mycket jag lyckas klämma ur mig ger inte smärtan med sig det minsta. Den finns där och den är väldigt konstant. Mår illa. Känner mig smått svimfärdig. Kan det vara så att det är en bivekan av pentasan som kommit lite senare än vad jag hade trott? Det började ju igår o har inte gett med sig.. sömn är inte lösningen på mina magproblem och uppenbarligen har det inte funkat med mina andra knep heller den här gången. Inte det minsta...

Gjorde ett experiment med en chokladbakelse imorse. Eller tja, det är som en botten bestående av hackade mandlar, ägg, stevia och kakao som jag gräddat i en stor form och skurit ut små platta bottnar av. Sen gjorde jag en smet av 100%-ig choklad från guadeloupe (ja, den kommer från vår bröllopsresa!), björksocker, havregrädde och lite irish coffee smaksättning. Testade den på mamma under dagen och hon var helnöjd med resultatet så jag ser fram emot den där efterrätten ikväll. Hittils har det "Bara" blivit jordgubbar för min del. Till efterrätt alltså.

Eftersom maken går på semester idag skall vi lyxa med kräftor. Blir premiär för vår del för i år. Hade hoppats att de skulle vara lite billigare och gräva lite mindre hål i plånboken, eftersom de legat betydligt lägre i pris under veckan som gått men dagen till är hade de naturligtvis stigit med dryga hundralappen. SURT! Borde köpt dem igår men jag hann inte..

Hur magen skall må av allt detta hårdsmälta återstår att se men jag hoppas den gillar läget o inser att den ska ta semester.. semester från denna överjävliga smärta!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar