söndag 29 juli 2012

Cykeltur med lillan

Det blev faktiskt en cykeltur med lillan till Tollenäs Camping idag. Bra sträcka för en första tur tyckte både jag o maken. Dessvärre har lillan varit grinig idag med. Bättre imorse och i förmiddags men lite sämre nu igen under eftermiddagen. Kanske har det blivit för mycket för henne med alla nya intryck, kanske är hon bara inne i en gnällperiod? Feber verkar hon inte ha enligt termometern som vi plågat henne med de sista dagarna i alla fall, men lite rosig om kinderna är hon allt så jag är lite skeptisk till hur mycket man skall lita på den där termometern egentligen? Skall man gå på allmäntillståndet kan vi sammanfatta det som gnälligt och klängigt. En av de största anledningarna till att jag (återigen) har henne i babybjörnen på magen när jag cyklar..  hade henne där även under rundan i spåret och det börjar kännas rejält i ryggen - men det var en mysig runda trots allt! Träffade på en gammal vän och hittade massa blåbär. Bara en sån sak..

Hur som helst. Cykelturen gick "som på räls" lillan verkade uppskatta den och kikade nyfiket runt omkring sig större delen av turen. Somnade på hemvägen lagom tills vi var nästan framme. Typiskt! Men i det stora hela har det varit en mysig dag. Magen mår som vanligt som den förtjänar. Inte den bästa av dagar men inte den sämsta heller.

Olivia på plats i sin cykelvagn :) 

Ikväll blir det greksallad med grillad kyckling och vitlöksbröd (obs obs inte så mycket vitlök det blir enbart en liten touch med tanke på lillan o min egen mage) på surdeg. Ser jag fram emot! Imorgon tänkte vi lyxa till det genom att ta oss ut o käka på restaurang (dock lunchtid) för att fira vår ettåriga bröllopsdag. Hur det går, om det går, beror på både mage o lillan.. men chansen är ju större att lyckas under dagen än under senare delen av eftermiddagen eller kvällen i alla fall. Både för min egen del och för lillans! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar