måndag 16 juli 2012

Trötter..

Man ska väl egentligen inte gnälla första dagen på semestern. Det borde väl egentligen vara förbjudet, men å andra sidan regler är till för att brytas? Jag är ju inte så duktig på det där med vett o etikett ändå så.. jag bryter mot den regeln innan den ens uppfunnits - eller något sådant!

Helgen har varit trevlig med mycket ståhej och en del fläng. Mycket gick åt till båtjobb för makens del och släpande av hundar som varit ovilliga att promenera för min egen och min mammas del. En lite halvgrinig dotter på halsen dessutom. Hon har inte varit på sitt bästa humör de sista två dagarna och vi har haft två jobbiga nätter hon och jag. Jag hoppas verkligen den här (kommande) natten blir bättre. Att vi får sova lite båda två. Att jag slipper sparkarna i sidan och små fingrar i ögonen. Att hon slipper alla dessa gaser i magen. Tja, att vi båda får lite lugn och ro helt enkelt! Hon har ju varit väldigt lugn om nätterna sista veckorna annars.. men de här två dagarna har definitivt varit undantag från regeln.

Min mage har dessutom varit åt skogen. OJ så många medel jag tagit..  startat varje morgon med ungefär 2-3 relaxit och lika många resulax och ändå fortsätter tarmen att pumpa.. krampa, värka skjuta ifrån sig mer.. slem.. det måste vara totalstopp i hela systemet. Inte konstigt man har ont??? Igår var jag som klubbad i skallen.

Tog oss iväg till smögen en sväng o käkade räkmacka bland alla dryga (sorry men så var det faktiskt) stockholmare på bryggan och kände oss aningen utanför "gemenskapen" så att säga. Bakfulla ungdomar i högar, det är inte riktigt min stil..  men men, det finns väl en charm med det med - nånstans??

Räkmackan var dock god, brödet något blaskigt och jag fick lämna det eftersom det var ett tjockt lager smör på men det var mycket räkor och vi tog en glass i ljungskile på hemvägen vilket vägde upp det hela! Gooood glass :)

Dagens höjdpunkt var dock de grillade makrillarna som vår vän Johnny lämpade av då han fått en storfångst och inte hade någonstans att göra av dem. Tackar för det, återigen de var väldigt goda!!

Idag hoppas jag på en något lugnare dag..  magen känner för det och min skalle likaså. 

3 kommentarer:

  1. Hallå vännen! Tänkte bara skriva ett hej, det var grymt länge sen jag mailade dig. Har varit på landet några veckor, ingen vidare täckning, ingen alls för det mesta.. Men det kommer ett mail någon dag snart:) Kram på dej! /Martina

    SvaraRadera
  2. Hallå vännen! Tänkte bara skriva ett hej, det var grymt länge sen jag mailade dig. Har varit på landet några veckor, ingen vidare täckning, ingen alls för det mesta.. Men det kommer ett mail någon dag snart:) Kram på dej! /Martina

    SvaraRadera
  3. Hej M! Ja, det var länge sen jag hörde något från dig! Saknar dina fina mail ;) men det betyder ju bara en sak: du har bättre saker för dig vilket är BRA såklart :) Hoppas vädret på landet varit bättre än här på sistone.. sem har just börjat men jag vet i fan vad som hänt med vädret??? Inte är det sommar iaf ,) Kram på dig med och ser fram emot mail :)

    SvaraRadera