fredag 13 juli 2012

Okunskap bland läkare

Har fått nya numret av 2000-talets vetenskap. En mycket intressant och lärorik tidning enligt min mening. Visst, några av artiklarna är mindre intressanta än andra men mycket som står där är faktiskt verkligt intressant och väldigt väldigt lärorikt. Ifrågasättande och förklarande om inte annat. Jag rekommenderar den varmt till den som inte redan upptäckt den. En tidning som tar upp både små och stora saker och framför allt väcker en liten tanke. En tanke som kanske borde funnits där från början men som liksom av nån anledning fallit i glömska.

Den här gången innehöll den bland annat intressanta artiklar om läkarnas ovetenskap vad gäller vitaminer, mineraler och kosttillskott samt hur denna industri kontrolleras och regleras. Att de ex har föga kunskap vad gäller sambandet mellan kalcium och magnesium i kroppen (skrämmande lite!) samt att de egentligen har noll koll på vad de är de skriver ut till sina patienter. Biotillgänglighet verkar inte vara något de är speciellt insatta i. Kan man köpa en doktorslicens på nätet snart eller? Det är nästan så jag börjar fundera. Att man får ha så lite kunskap kring kroppens behov och näringstillförsel och kalla sig själv läkare det är i mina ögon rätt skrämmande.

En annan intressant artikel rörde chemtrails. Ett fenomen som uppstår bakom flygplan. "Röken" eller "avgaserna" från dem kan man säga. Ett intressant ifrågasättande kring människans försök och desperation att kontrollera vädret på jorden. Jag kan bara hänvisa vidare till en mycket intressant tidning. Det finns ju även att söka på på nätet för den som är intresserad och vill lära sig mer. Geoengineering är ett annat intressant begrepp för den som vill leta vidare... det hölls bland annat en konferens i london 2010 med denna titel där flera myndighetspersoner uppges ha deltagit. "geoengineering- taking control of our planet's climate". Googla gärna vidare på project cloverleaf (USA) samt combine (EU).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar