måndag 30 juli 2012

Botox, manometri mm

Firar idag ett år som gift. Jises vad tiden går. Vart har den tagit vägen? Vart har det här året tagit vägen? Åt att bråka med magen o att ta hand om lillan.. både före o efter hennes födsel så att säga. Det har i det stora hela varit ett jobbigt men ett bra år!

Dagen till ära fick jag även tag på gastrosköterskan på Huddinge och för att toppa det hela lyckades hon faktiskt klämma in mig samma dag som jag skall få mina nya botoxinjektioner. Tack för det. Kommer inte kännas sådär jätteunderbart efteråt, det inser jag.. min tarm kommer vara.. ehrm, misshandlad? Men jag hoppas det skall leda till något gott.. i efterhand så att säga! Två flugor i en smäll bådar i alla fall bättre än en åt gången. Det blir så mycket smet då ;) Bättre ta båda på en gång och ha dem ur världen..  Det blir alltså en visit till le stockholmo (eller vad man nu skulle kalla den på ett annat språk ;)) i slutet av augusti.

Magen mår idag (även det dagen till ära?!) fan. Men det var väl bara att vänta.. minns att den var åt skogen även för ett år sedan, men då mer pga nervositet än mina vanliga tarmbekymmer. De fanns där självfallet ändå, men jag minns precis hur den där dagen började.. med hemgjord SCD yoghurt o ett glas skumpa haha.. o sen käkade jag en halv näringsdryck på hela dagen... tills det var dags för mer skumpa och bröllopsmiddag. På något sätt gick det med. Helt klart över förväntan. Magen höll sig nästan i ohyggligt bra skick efter den där behandlingen. Kanske är det skumpadiet som gäller framöver?? ;)

Stumpan är i alla fall lite gladare idag. Fick ur sig en stor blaja imorse innan badet och är betydligt trevligare att ha att göra med nu än vad hon var igår då ingenting vi gjorde verkade bra mer än just för stunden. Jag hoppas det håller i sig och att det bara var en gnällperiod hon gick igenom. Det återstår att se. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar