tisdag 24 juli 2012

Överdoserat lm igen

Tja, så var vi där igen. Efter en eftermiddag och natt med tokjäsningar och skitkasst med sömn till följd av det fick jag nog och återgick till min totala överdos av lm (läkemedel) i form av resulax och relaxit imorse. Tarmen var tokfull o trots diarrékladd (ja, det är en lite skum kombo med stopp i tarmen o diarré men det är så det funkar) ville den som vanligt inte tömma sig. Molvärk värre. Bestämde mig för att ta medel tills den värsta värken släppte vilket idag innebar sex stycken. Max två per dygn står det på en av förpackningarna jag har.. ha ha vilket skämt. Man ser tydligt att det inte är min ordinarie läkare som skrivit ut dem.. två? Då kommer tarmen inte ens igång o börjar tömma sig..   ett litet mått på hur illa det faktiskt är kanske..

Idag ser det ut att bli fint väder ute! Me like! Om planen håller är vi till sjöss igen imorgon. Ser jag verkligen fram emot. Inte magmässigt ifall bristen på sommarvärme fortsätter, men rent psykiskt skall det bli skönt. Bara det där att komma bort från vardagens rutiner och tristessen hemma i lägenheten. Det blir aldrig riktigt semester när man sitter här. Oavsett. Det finns alltid något att pyssla med. Något som gör att det som skulle varit semester blir mer av en vardag.

Maken skall iväg o fixa med båten idag för att se om han får ordning på bränslesystemet. Jag håller tummar o tår för att han får det. Lillans packning är redan klar och jag har inte många tröjor kvar att stoppa ner.. tröjor? Det borde stå badkläder.. men jag har i alla fall med mig en uppsättning. Just in case ;) Vi får väl se vart det barkar.. men jag hoppas det blir åt sjöhållet. Vad det nu innebär.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar