söndag 15 juli 2012

At my mama's place

Missade visst att uppdatera igår. Bestämde oss ju för att åka till mamma och grilla eftersom min pappa skulle blivit 68 år igår. Nu blev han inte det. I en perfekt värld så.. men perfekt existerar inte. Jag hoppas innerligt att han hade det bra däruppe bland molnen igår.. tankarna fanns hos honom i alla fall, som alla andra dagar på året. De blir bara extra påtagliga vid tillfällen som detta. Då han skulle fyllt år eller då det är årsdagen för hans bortgång. Sånt där smärtar. La en bukett rosor vid hans grav igår. Det gör lika ont varje gång jag kommer dit men det känns i alla fall bra att ha varit där.

Tog hur mycket medel som helst igår. Var tvungen att få igenom något. Det gick sådär. Magen spände ut som fan men jag tog ett par xyloproct suppar efteråt för att minska svullnaden o bestämde mig för att stå ut resten av dagen, det vill säga inte ta fler medel. Jag klarade det men kvällen blev en pers rent magmässigt. Dock en mycket trevlig kväll med brorsan, svägerskan o de båda brorsönerna. Dessvärre var lillan inte på humör igår och inte inatt heller..  sömnen uteblev och idag mår jag som jag förtjänar! Magen i upprorstillstånd även om jag fått ur mig mer än jag fått de senaste fem dagarna..  magen känns full som en jag vet inte vad..  o att yofun jag skulle haft till frukost dessutom gått åt skogen o skurit sig gjorde inte saken bättre. Mackor till frukost är sällan bra för mig o nu hade jag inte mkt annat att välja på.. :-/ 

Den där molvärken var i alla fall bättre igår.. men nu är den här igen.. vi får väl se hur den här dagen slutar. En vän kom förbi med ett lass makrill igår så jag antar att kvällens middag består av .. grillad makrill! Det tackar jag Johnny för! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar