måndag 13 maj 2013

Uppblåst och VÄRK

Fy. Den här magen mår inge bra idag heller. Sista veckan har inte varit något vidare alls. Har jag fått i mig något? Det jäser, puttrar och bubblar ta mig fan (ursäkta språket) hela tiden. Från morgon till kväll. Nej, det var en underdrift. Från morgon till morgon. Kalasvärker! Kalas låter bra, men i det här sammanhanget är det något allt annat än bra.

Försökt göra det bästa av det och ignorera så mycket jag kunnat, men det funkar ju inte Tagit mindre medel än jag egentligen behövt och det har slagit tillbaks rejält. Igår försökte jag bemästra med ett extra. Det gav sig inte ändå. Tokdiarré som sitter där den sitter och inte vill lämna tarmen :( Känner mig som ett vandrande avfallsverk. Ja, precis så. Skillnaden är väl att ett avfallsverk kan göra sig av med skiten. Hos mig ligger den mest och kör runt.

Har använt samma program i trettio dagar nu. Kallelsen från östra för att ändra inställningar har fortfarande inte kommit. Skratta eller gråta? Försöker de medvetet glömma bort mig? Man kan ju undra.

Hur som helst. Sista veckan har jag gått på dass "av mig själv" (med fyra movicol, 2 tarmslim) en gång varje morgon "spontant". Tokdiarré och värk som matchar den. Sen har jag fått ta till mina medel i sedvanlig ordning, men det har liksom inte gett sig ändå. Man kan ju tycka att dessa tömningar borde göra att jag mådde lite bättre. Icke. Det bara kör o kör o kör o spänner o värker, skvalpar puttrar och bubblar. Har jag fått i mig något tro? Något som inte borde vara i tarmen? Jag hoppas det ger sig snart. Det här är inte kul. Inte någonstans. Jag har ont i vanliga fall, men då brukar jag ju ha nån timme här eller där som åtminstone är lite bättre. Natten brukar inte vara fullt så här katastrofal. Vad är väl en bal på slottet... :-/ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar