onsdag 15 maj 2013

Squatty Potty update

Jag har ju lovat att återkomma med resultat av Squatty Pottyn jag beställde från England. Har inte haft den så länge än, så egentligen är det för tidigt att säga något MEN jag måste ändå erkänna att det faktiskt funkar bättre med den än utan den. Man får upp benen och kan luta armarna mot knäna om inte annat ;-) Jo, den gör nog faktiskt något. Underlättar tömningen på något sätt. Varje toabesök blir i alla fall något kortare även om de inte blivit färre för min del. Inte än.

Idag har jag haft en något lite bättre dag rent jäsmässigt (ja, det är SANT!) Med något lite bättre talar jag om de där timmarna på förmiddagen då jag faktiskt inte håller på att krevera. Idag var det på en överkomlig nivå. Det klagar jag inte över! Tack o lov för denna lilla break!

Eftermiddagen är här och smärtan tillbaks, men det hör ju liksom till.. man kan inte begära för mycket. Jag är glad för att jag fick den där stunden idag. Den gjorde så mycket för orken. Orken, energin och humöret inte minst. Humöret tar ju lätt stryk när magen trilskas dygnet runt. Jag hoppas att jag får rynkor som pekar uppåt och inte nedåt en vacker dag.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar