torsdag 9 maj 2013

Magsjuk fast ändå inte

Tarmen har varit helt urballad sista veckan. Som jag nämnt tidigare har jag kunnat gå på dass ungefär en gång varje morgon utan medel (ok, jag har ju tagit mina movicol, tarmslim osv, men med medel menar jag mina resulax för att tömma tarmen) innan jag därefter tagit till dem för att få bort det som sitter och spränger och inte vill komma ut. Hur som helst. Värken och tokjäserierna har ju inte gett med sig. Inte alls. Det har snarare kört hela dagen, hela natten och tarmen har varit åt skogen. Känner mig som en vandrande avfallskvarn just nu. En självförgiftad kompost?

Inatt var inget undantag. Lillan hade ännu en av sina dåliga sovnätter och vaknade gång på gång. Lillan vaken=vi är vakna= för lite sömn= bäddar för en dålig start på dagen. Ja, det ena följer det andra.

Fått en massa satans insektsbett till råga på allt. Hemska insektsbett som kliar något så in i helvete och som lämnar elaka blemmor efter sig - blemmor som är stora som en femkrona (minst) i diameter. De flesta är större än så. Hela smalbenen och fötterna har fått sig en omgång av dessa elaka bett. Fy fan vad det kliar. Kan inte minnas att jag fått sån reaktion av insektsbett tidigare. Först är de som små vita upphöjda bett med en röd ring runt och sedan (efter ca ett dygn) svullnar de upp till förbannelse och kliar nåt så in i bänken. Började när jag var ute och krattade bland barrbuskarna och sen har jag fått fler när jag varit ute och röjt i trädgården. Hu Säger jag bara. Det först jag fick, på armen under min klocka, har lämnat ett elakt blåmärke efter sig. Fick en samtidigt reaktion på klockan så det ser inte jättefräckt ut. Nåja, det kunde väl vart värre.. men det är hemskt när det kliar hela tiden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar