lördag 18 maj 2013

Magbakslag

Japp. Det var ju bara att vänta. Totalt magbakslag idag. Fy fan vad magen inte mår bra. Man får (som jag sagt så många gånger tidigare) sona för sina synder. De går liksom inte obemärkta förbi. Hur mycket man än önskar att det kanske vore så. Hu.

Överdoserat mina resulax som fasen idag. Allt för att vara någorlunda på banan. Har inte gått nåt vidare. Det hjälper inte att man har trevligt när kroppen bestämt sig för att lägga av.

Lillan är inte på humör alls idag. Har inte varit sen hon vaknade imorse. Det är något med henne, rutiner och lugn. När vi har gäster visar hon sig sällan från sin bästa sida. Speciellt inte om gästerna är människor hon inte känner väldigt väl igen och känner sig trygg med. Det tar tid för henne att anpassa sig till nya miljöer. Matstrejkar hon i vanliga fall skall vi inte tala om hur det är när hon är på det här humöret. Värmen gör inte saken bättre. Vaknade på fel sida efter lunch och har liksom inte kommit i rätt mood än. Vägrar somna om dessutom. Tar smått knäcken på oss idag.. :( Men.. det skall nog gå bra tillslut. Jag hoppas det i alla fall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar