onsdag 1 maj 2013

Jises..

Idag var en sån där dag. Tre dagar utan tarmtömning "spontant" och sen kommer den här dagen då. Den som startar med hugg som liknar värkar i nedre delen av buken och som kommer i intervaller. Fy fan! Slutade i en skitförlossning. En skitförlossning som krävde hjälp för att bli helt avslutad, men ändå inte blivit det. Det fortsätter hugga. Trampar vidare med andra ord.

Men, oavsett värkar eller inte så är jag i alla fall glad att något händer. Det har varit väldigt tamt på den fronten sista dagarna. Känns som mensen är på G med stort G, men vi får väl se vad som händer under dagen.

På tal om dagen. Den började inte så bra. Stötte på en död katt på gatan i morse när vi gick med hundarna. Lämnad åt sitt öde mitt på vägen i vårt bostadsområde. Usch, vad arg jag blev! Jag är ingen fan av katter (kan bero på att jag är allergisk mot dem och äger två katthatande hundar?!) men det är fan inte ok att köra över dem och lämna dem sådär.. vart tog moralen vägen liksom? Nu tror jag ju inte (och hoppas VERKLIGEN inte) att någon kört över den med flit, men att lämna den sådär.. oavsett orsak eller anledning det är bara inte ok.

Nu kommer liksom den där misstänksamheten fram och visst har jag mina funderingar om vem det kan vara..  Vem som helst med lite vett i skallen hade ju i alla fall lyft katten åt sidan och tagit reda på vem ägaren är. Som sagt. Jag blir ARG. Arg och ledsen över den som saknar respekten för liv på det här sättet. Den där katten var någons husdjur. Någons bästa vän. Jag försöker i alla fall att inbilla mig att det var så. I min naiva lilla skalle :-/ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar