fredag 24 maj 2013

Så irriterande!

Ringde faktiskt Östra igår. Bara för att mötas av en telefonsvarare som förklarar att personen jag söker inte är anträffbar och är åter nästa vecka. Jaha, så gick det med det. Ingen kallelse på posten heller..  blir smått uppgiven. Får brev från FK i samma veva där de kallar till möte (för vilken gång i raden?) och de ber mig ringa om jag har frågor eller behöver ändra tid. Jag ringer. Tre dagar i rad. Får inte tag på handläggaren som inte heller hon är "anträffbar" får besked om att hon är tillbaks 1, klockan nio, 2, klockan tio, 3 klockan elva. Ingen av gångerna går det att nå henne eftersom det hela tiden kommer nya meddelanden om när jag skall försöka igen. Sista gången var det slut för dagen. Ja, klockan elva. Hon är inte anträffbar... så trött jag blir..  hur ska man kunna prata med en person som inte går att nå? Själv skall man vara standby helst hela tiden ifall de ringer och kors i taket om jag inte svarar när de försöker nå mig. Jag ska ju sitta här och vänta på deras samtal. Jises.

Lite trött på skiten måste jag säga att jag är. Men men, det kommer säkert bättre tider.

Kom mig i alla fall ut på min "mammadejt" igår kväll. Var i valet och kvalet eftersom jag mådde fan och lillan dessutom var febrig men maken mer eller mindre skickade iväg mig. Är väl glad för det i och för sig, jag hade en trevlig kväll - men det kostar på krafterna och jag mådde allt annat än bra. Det hade aldrig funkat att göra såna här utsvävningar varje vecka. Det hade vare sig jag eller kroppen pallat med.

Har haft en ren helvetesmagdag idag. Började med tokhugg under hundpromenaden vilka gjorde att jag var tvungen att ta mig in på distriktssköterskemottagningen och akutlåna deras toalett. Såna där oförutsägbara hugg som kan komma några gånger i veckan när det samlat på sig för mycket. Kallslvettig och illamående. Samma sak hände en gång till innan jag var hemma men jag tog mig i alla fall hem. Resten av dagen har varit skit. Hela magen kör o trilskas och är uppsvullen och dan. Medlen vill inte verka som de ska och de jag får upp (problem!!) vill inte komma ut igen.

Tröstade mig själv med att shoppa ett magnoliaträd idag. Tyckte jag var värd det. Skall plantera i trädgården som vetter mot grannen för att skapa en liten "trädvägg" och för att jag tycker de är så otroligt fina att titta på. Luktar gott gör de också :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar