fredag 10 maj 2013

En fullpackad helg...

Den här helgen har runnit förbi mig som sanden genom fingrarna. Vet inte riktigt vart tiden tagit vägen? I början av veckan kändes det som alla den här tiden hemma tillsammans med familjen skulle ge utrymme för flera små utflykter, en massa pyssel i trädgården och jag vet inte allt som jag hade fantiserat ihop i min lilla skalle - men när två dagar redan gått känns det som de där drömmarna inte riktigt kommer att inlivas. Istället har vi blivit bortbjudna, bjudit in folk och får bonusbesök även på söndag. Hm. Fixa o dona i trädgården blev plötsligt nedprioriterat! Utflykter.. de försvann mellan lillanmatningar och sömnbestyr. Magfix däremellan. Vart tog tiden vägen?

Lite staket har vi allt fått upp, men planen var ju att bli klara idag. Grill står också på schemat. Har inte kommit dit än men den planen har jag inte gett upp än. Matning av lillan nu på eftermiddagen gick sådär. Efter besök av en god vän med tre barn var hon tyvärr ganska speedad (hade hoppats på motsatt effekt) och ville inte se åt mat. Somnade dock gott för en stund sedan bredvid sin pappa (som förmodligen somnade han med ;-)) Nåja, nya tag när hon vaknar igen..  upp som en sol ner som en pannkaka?!

Magen fortsätter bråka. Vart hos frissan idag och friserat busken på skallen (så skönt!) och där gick tiden då jag mådde som bäst. Nu tillbaks till verkligheten igen och tramperiet på min cykel. Att sitta still för länge straffar sig helt klart. Det är bara att bita i det sura äpplet. Nåja, jag har i alla fall inte köpt min motionscykel i onödan. Jag har ju redan hunnit slita ut tre stycken.. :-/ Hur många (som inte tävlingscyklar eller av annan anledning trampar mycket inomhus) kan skryta med det liksom..   Jag måste vara en guldgruva för e där cykeltillverkarna :-/ Jag har bara lite andra krav än övriga cykelfantaster. Min cykel måste ha en tillräckligt bekväm sadel för att kunna sitta på i timmar i sträck. Den måste vara stabil. Den måste ha styre som går att vända bak och fram och montera en laptop på. Eller ja, en skärbräda med en laptop ståendes ovanpå. Det är inte alla som har de kraven. Men de är bra när man skall slå tre flugor i en smäll ;-.) Vart skulle jag annars sköta mitt datorpilleri ifrån? :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar