lördag 20 april 2013

Tokjäseri i magen :(

Gårdagen var en smärre katastrof rent toamässigt. Kunde inte tömma tarmen speciellt bra någon av gångerna jag testade och det slutade i fler medel än jag hade planerat och budgeterat för. :( Usch.

Idag började magen med tokjäseri och har fortsatt på samma bana. Kunde tömma tarmen lite och resten är en jäkla massa lös gojja som virvlar runt i magen som en tvättmaskin - eller torktumlare, vilket man nu föredrar att likna det vid. Både och kanske?

Vet inte om det är programmet som är kass, eller om det är ÄL i kombo med att jag bytt för snart en vecka sen som ställer till det. Vet att det var likadant förra gången jag hade ÄL. Även då bytte jag program och vet att jag hade samma fundering då. Svårt att utröna vad som är hönan och vad som är fjädern.

Solen skiner idag. Alltid något. Planen är att montera cykelsitsen som vi precis köpt och försöka testa den på lillan. Min lösning (dålig sån jag vet!) på hennes åksjuka för att i alla fall kunna ta oss iväg kortare sträckor utan spyor eller nervositet för att de skall komma.

Har en del att pyssla med här hemma också. För och nackdelar med fint väder.. man ser allt skit som måste göras. Det är roligt såklart, men när det finns sådär mycket att ta tag i blir man lätt lite hemmablind och har svårt att ta tag i något över huvud taget. Garaget har vi börjat på så smått eftersom det är grovsophämtning till veckan, men det lämnar mycket kvar att önska fortfarande...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar