söndag 14 april 2013

Har ni fest eller... ? Urgh

Jag börjar den här morgonen med att säga "puh". Huuu, vilken natt det varit. Tack mamma för att du hjälpte oss igenom den JISES! Grannarna bestämde sig visst för att ha ravefest eller något i den stilen och spenderade större delen av natten med att väsnas utanför fönstret och spela skyhög musik. Grannbarnen, förlåt. Åka trimmade epatraktorer och bara vara jävligt jobbiga. Funderade ett tag på att tipsa polisen.. det finns ju några såna här på gatan.. urgh. Man känner sig som en gammal bitter surkärring, men när man har en dotter som håller en vaken om nätterna, en mage som håller en vaken när hon sover och när man redan från början är allmänt slut är sömnen a och o. Den lilla man får. Hålls man då vaken av sån här skit.. ja, då blir man lite smått förbannad. Faktiskt.

Hur som helst. Bytter program igår. Det sista av de nya jag fått, Gick på toa imorse. Så skönt! Ok, tog till medel som vanligt efter men det blev i alla fall en mer rejäl töminng. Hoppas på lite mindre uppblåsthet idag men misstänker att det kommer hålla i åtminstone några dar till. Det här som beror på ÄL vill säga.

Maken kommer hem från Sälen idag. Skall bli skönt. Har varit mysigt att vara hos mamma och jag är evinnerligt tacksam för all hjälp vi fått, men det skall bli skönt att komma hem och "bara vara" också. Mam får lite dåligt samvete (läs mycket) av all hjälp hon ger oss. Skall bli skönt att bara veta att hon har chansen att lägg sig ner o sova när hon känner för det eller pula runt i trädgården bäst hon vill utan att vi är här och stör henne. Kram på dig fina mamma, du är bäst och det är jag övertygad om att du vet! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar