torsdag 4 april 2013

En fin förmiddag blev en jobbig eftermiddag

Trots att jag fick ur mig en hel del värkande gojja igår var magen inte i form. Maken kom hem med kommentaren "oj, din mage är uppspänd idag va?" Då hade jag ändå en rätt stor stickad tröja som jag tycker borde dölja det mesta o jag satt ner när han sa det..  mindre kul. Ja, den var uppspänd. Nåt så in i h-e. Verkar inte hjälpa att jag fick ur mig både under fm och em.

Lillan hade en fin födelsedag med besök av Hampus (kusinen) och det var så kul att se dem. Olivia var ganska på och Hampus lite avvaktande, vilket inte hör till det normala i det fallet. Hon ville gärna klappa på och gosa med honom men han var inte helt med på banan. Dagen till ära åt hon en o en halv pannkaka till lunch o snodde även lite korv från Hampus som mest såg förgrymmad ut över att någon tog hans mat ;-)

Eftermiddagen var dock inte till hennes fördel. Kom i säng försent och sov för lite och vaknade på helt fel sida. Var grinig resten av eftermiddagen och kvällen och en liten tjurpuppa när hennes pappa kom hem. Barbapappagunghästen hon fick i födelsedagspresent gick inte heller hem. Hon var mest rädd för den och grinade när vi närmade oss den. Nåja, det kanske kommer.. jag hoppas det. Idag har hon i alla fall vågat klappa den.


För övrigt hade vi en rätt jobbig natt. Somnade sent, hade en väderkvarn till dotter i sängen (ja, hon körde runt hela natten och sen upp tidigt) känner hur påsarna under ögonen hänger idag. Magen är hittils inte den sämsta men långt ifrån den bästa den varit. Fick klämt ur mig lite innan jag tog mina medel vilket självfallet är en fördel. Nu väntar jag på samtal från Kirurgen och hoppas att hon ringer så vi kan prata resultat på de undersökningar jag gjorde i stockholm sist.. 

2 kommentarer:

  1. Grattis till Olivia i efterskott! Raden "Idag har hon i alla fall vågat klappa den." fick mig att skratta lite...det går framåt;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon hälsar och tackar (Eller tja, jag hälsar och tackar å hennes vägnar ;-)) Visst är det framsteg? Men.. det har ännu inte blivit mer än en klapp eller två. Uppenbarligen är en rosa bananformad barbagungstol ganska skrämmande... ;-)

      Radera