lördag 20 april 2013

Check, check, check - inte check

Har fått gjort en del av de saker vi hade planerat idag. Monterat cykelstol, testat cykelstol (och NEJ lillan blev inte åksjuk! Hon verkade stormtrivas där bak - check på den!), testat montera dörr numero två och insett att den var i ännu sämre skick än dörren som satt där från början (alltså beslutat att slänga "Nya" dörren istället), käkat fattiga riddare (nåja, min variant på dem ;-) med räkor på altanen och tagit ett glas rosé till det (japp, det var vi värda idag!) plus att vi kämpat med Olivia som återigen inte vill äta.. huu.. o Tuffe då.. som inte heller vill äta.. vad säger man?

De projekt som återstår och som är rimliga att klara av under dagen är väl att kolla in trädgården och se ifall vi kan få ner staket på det vis vi tänkt, röja lite i garaget och tja försöka ha det lite skönt och lugnt också. Bemästra magen står överst på listan. Den har varit allt annat än nådig idag. Jäsig, uppsvullen, magsjukevärkande... - hela härligheten på en och samma gång :-/ Sen har vi ju grillningen att ta tag i förstås, det är ju ett litet projekt i sig. Men det är ett relativt roligt projekt så det skall nog gå ganska smidigt hoppas jag. Om man bortser från det lilla joxet med att få till tajmingen för lillans ät/mat/sovtider då vill säga :) Får hoppas att hon tycker om att sitta och stoppa i sig lite oliver medans vi äter idag med ;-) Det har funkat några dagar nu så det börjar väl bli lite väl mycket vardag för hennes del. Omväxling förnöjer. Knepet är ju att hon inte skall fatta att det är mat hon stoppar i sig. Hur bra lät det där? Har vi tur slinker det ner lite grillmat mellan olivbitarna också. Som sagt planering is everything! :)

Det vi inte lyckats checka av idag blir toastolen. Den står på listan imorgon. Jag hoppas att vi hinner med och att det funkar på det sätt vi har tänkt oss. Vore tråkigt om vi står där utan vatten och utan fungerande toalett imorgon! Huu.. vilken mardröm för en sån som jag! Toaletten är liksom en av mina bästa polare och värsta fiender i en och samma beredning...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar