onsdag 17 april 2013

Back on samma dos tarmslim

Inleder morgonen med lite svengelska. Det är ju inne att vara internationell, så varför inte liksom.. ;-)

Gjorde världens miss natten till igår då jag drog ner på tarmslimen till en tablett istället för två. I min naiva värld trodde jag att det bara skulle funka ändå, med apparaten, movicolen och allt. Tji fick jag kan man säga. Det gjorde det inte. Tokstopp i tarmen. Huggen kom och buken spände ut men mer än så blev det inte. Tog mina resulax på sedvanligt vis, men inte heller där hände något. Inte alls. Tre medel senare och magen växte bara på bredden. Snabb graviditet kan vi kalla det? Hade hoppats att förlossningen skulle komma lika snabbt, det vill säga under eftermiddagen när det var dags att återigen ta tag i tarmen men icke. Jag hade ingen större lycka där heller.

Summa summarum slutade gårdagen med sex resulax, en toksprängande mage och en lättretlig liten tjej som inte ville annat än att jag skulle gå omkring och bära på henne. Kombon var väl inte jättefantastisk precis även om det är mysigt att gosa med lilltjejen. Det är mysigt när hon är på bra humör, men när man mår fan själv och hon inte accepterar att man sätter ner henne en sekund utan att börja grina på direkten - då blir man lite smått matt faktiskt. Nåja, det gick ju det med. Ännu en sömnlös natt och en mage som ballade ur totalt gav mig i alla fall en läxa och igår kväll tog jag min normala dos tarmslim istället för att försöka mig på att vara  mer "normal" (vad nu det innebär?)

Idag har jag bonusbesök igen. Mamma och lilla brorsonen är här och hälsar på eftersom mamma passar honom över dagen och jag fortfarande är i behov av hjälp vid några kritiska tillfällen under dagen. Maken skall iväg och byta däck efter jobbet så det blir jag, lillfia och hundarna som får klara kvällen och natten på egen hand. Kommer vara slut imorgon eftermiddag när maken kommer hem igen. Puh! Men det är bara att gilla läget, vad ska man annars göra? Får passa på att göra det bästa av det och mysa så mycket vi bara kan. Käka macka i soffan, dricka varm choklad och gosa med nallen. Något i den stilen?

Har en spruta som väntar nu på förmiddagen också (lillans ettårsspruta) så jag hoppas att hon inte blir dålig av den på något vis. De kan ju bli lite extra kinkiga av de här sprutorna och  det räcker så gott som det är utan den extra kinkigheten idag. Tänder, sömnbrist.. ja, allt det där - det är nog för att göra en liten kropp ganska stingslig. Ser fram emot helgen, även om det är några dagar kvar till dess. Har varit en tuff vecka i och med att lillan haft tänder på g och maken varit borta så mycket. Men.. det gör ju att man längtar till helgen och lite avlastning ännu mer. Inget ont som inte för något gott med sig ;-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar