tisdag 16 april 2013

Grattis till min bror o svägerska

Jag får officiellt gratulera till min kära bror och svägerska och mina två små underbara brorsöner som blivit med hus precis som vi. Hade räknat med lite grillbesök här i sommar, men nu blir det förhoppningsvis grillvandring mellan "gårdarna" istället ;-) Ja, jag kallar dem gårdar då vi båda har små "friggebodar" på tomten. Vår lite mer grisig och deras lite mer beboelig haha.. men, vi har i alla fall skaffat oss ett litet livsprojekt och jag tycker redan vi kommit en lång väg påväg. Det var ju inte direkt fagert när vi flyttade in.

Hur som helst, grattis till Jesper, Linnéa, Noel och Hampus - vi ses i sommar och då är det upp till bevis. Vem är den mest händiga grillmästaren? Smaken är som baken! :)

På tal om grill. Det är fint väder ute idag. Min plan är att slänga ett par korvar på grillen ikväll (i form av grillspett) och göra en greksallad med vitlöksbröd och min alldeles egna speciella variant påä tzatziki till det. Sojakorvar för min del, nån annan variant till min kära make och ytterligare någon varinat till lillfia. Hundarna får sig självklart en bit också. Vi är ju en familj allihop ;-)

Nåja, får se om magen håller till dess annars blir det mackor i soffan och ännu en kväll med arbete i garaget. Försöker tajma mellan lillans nattningsprocedur, mat och tarmhantering. Inrutat schema? Japp, så är det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar