tisdag 2 april 2013

Toabesök!

Det verkar som den här dagen kan bli hyfsad. Har varit på dass en gång utan medel och är nu inne på medel numero två .Detaljer, detaljer - jag vet! Kanske inte borde vara så detaljrik i min beskrivning, men eftersom jag försöker föra någon form av dagbok och detta är mitt sätt att göra det kan det vara bra för mig själv att veta. För dig som läser... det går att sluta här ;-) Med andra ord har det varit toabesök varannan dag sedan jag började med nya programmet. Bättre än det förra i alla fall som inte funkade över huvud taget.

Hur som helst. Kör vidare på det program jag bytte till häromdagen. Har totalt lagt ner inolaxolen och tar nu 4 påsar movicol, 2 tarmslim och lite homeopatmedel mot magvärk. Kör vidare på det tills tarmen säger åt mig att sluta. När det slutar göra vad det ska så att säga.

Lillan sov inge vidare inatt heller. Fick ge henne alvedon vid tvåtiden för att få henne att somna om, eftersom hon vägrade slappna av. Det gjorde susen och hon sov till halv sju imorse! Yihoo! Bara en sån sak. Gillar inte mediciner, men när hon inte får sova vad gör man.. hon måste ju få sova.. hela dagen blir så himla fel annars. Vi får se vart den här dagen barkar. Det ser ut att bli väldigt fint väder och det tackar jag inte nej till. Enligt min kära mamma skall det bli regn nästa vecka (fast jag är skeptiskt till dessa långtidsprognoser, de kan ju fan inte spå vädret från dag till dag.. ) så det gäller väl att passa på. Ta det säkra före det osäkra. Det verkar vara min melodi nuför tiden. I alla fall ibland ;-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar