måndag 29 april 2013

Inställt?

Det blir nog ingen föreläsning för min del ikväll. Som jag nämnde igår hade jag tänkt gå på den där föreläsningen om kronisk förstoppning med Hans Törnblom på Dalheimers Hus i Göteborg idag tillsammans med maken. Dessvärre var gårdagen (eftermiddagen och kvällen framförallt) allt annat än fantastisk måendemässigt och lillan var inte på sitt bästa humör igår heller. Matstrejk större delen av dagen och när kvällen kom var jag slut i skallen av psykisk utmattning. Jo, det kändes faktiskt så. Matstrejkande hund, matstrejkande ettåring.. hund som skäller o bara vill ha MER mat fast han ätit så det räcker för en hel familj (beviset kom dessutom igår då vi vägde honom och han gått upp hela två kilo!) och inget man gör verkar vara enough. Ja, jag var trött igår. Trött och ledsen.

Slutade med att jag fick i Tuffe lite mat innan kvällen kom, men lillfia var det sämre med. Ett par halvportioner gröt på hela dagen och några makaroner och lite ris. That's it. Jo, en liten bit kaka och en sked glass också..  men det var inte mer än så. Sen var sömnen därefter också. Inte så bra.

Magen har tagit rejält stryk den här helgen. Har inte mått prima någonstans och inte mina små älsklingar heller. Det sätter sina spår. Både fysiskt och psykiskt. Jag tror inte att jag kommer iväg nånstans ikväll. Jag orkar helt enkelt inte och magen jävlas för mycket med mig. Skit, för jag hade verkligen velat gå. Men, men det är ju inte hela världen. Det finns ju faktiskt viktigare saker här i livet... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar