tisdag 23 april 2013

Shajt

Lite svengelskt kanske, men so what? Det är mitt sätt att uttrycka mig helt enkelt.

Det har varit något av en persig dag idag. Först vaknade lillan väldigt tidigt och ville dricka ersättning. Tokgrinade för att den inte var klar tillräckligt fort. Sen ville hon inte ha gröt. Ville inte sova. Var trött. Sov alldeles för kort stund. Var fortfarande trött. Vägrade äta igen. Jag gjorde annan mat, missade att kolla tempen på riset som var FÖR varmt och lillfisen (stackarn!) brände sig. Snacka om att det skar i mammahjärtat och gud så hemsk jag kände mig..  Nog för att hon inte fick några märken, men ändå..  gud, vad hon grät. Världens sämsta morsa kände jag mig som.

Hur som helst. Fick i henne lite mat efter det. Tack och lov! Sen tänkte vi testa bilen igen eftersom hon är åksjuk och jag vill försöka vänja henne.. planen var ju att jag o lillan skulle iväg på mammadejt imorgon och fira småttingarnas ettårsdag ihop. Lär inte hända. Jag fick inte ens in henne i bilen. Total PANIK. Hon klängde sig fast vid mig och jag fick inte ner henne i bilstolen. Min mamma försökte också, men nicht. Försökte i mammas bil, men inte heller det..  så det blir till att starta om från ruta ett.. igen.. :( Ingen mammadejt för oss imorgon med andra ord.

Så iväg till vc för att kolla hudförändring i ansiktet. Tror eg inte den är farlig, men lika bra att kolla upp. Fick remiss till hud. Fantastiska väntetid på ca 3 mån sa han.. haha, jag skrattar på mig. Men det betyder ju i alla fall att de inte tror att den är elakartad?

Ringde kontaktpunkten på Östra också. Planen var att försöka få en telefontid med kirurgen..  tji fick jag. Inte den vägen inte. Via sköterskan.. jo tjena.. lär ju inte hända. Då kan jag lika gärna vänta tills jag får komma dit så slipper jag må dåligt över ännu ett taskigt samtal med henne. Hu.

Fick nytt läkarintyg idag också, (med rätt journaltext ;-)) men det intressanta var att det verkar ha kommit in ÄNNU ett intyg till FK. Idag? Skumt. Alltså tre stycken med några dagars mellanrum. Vore spännande att se vad det står i det intyget... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar