tisdag 25 september 2012

Vaknat på "fel" sida

Idag är bara en "sån där dag". En dag då inget egentligen gått som jag hade önskat - även om den precis har börjat. Eller tja.. precis och precis. Allt är ju relativt. Vi har ju varit uppe sedan fem jag o lillan. Då får man väl ändå påstå att en stor del av dagen faktiskt har gått?

Det blev för mycket intryck för lillan igår. Det är bara att konstatera. Först stress på morgonen med besök hos mäklaren, kontraktskrivning, stressig lunch, iväg till BVC och spädbarnsmassagen (mysigt!) ingen riktig ro för lillan o inte mycket sömn heller. Den dryga kvart hon sov på förmiddagen går knappt att räkna eftersom hon inte hann somna innan hon vaknade igen. Bäddat för att inte bli så bra med andra ord.

Efter spädbarnsmassagen slocknade hon direkt när vi kom hem - och vaknade igen fem minuter senare. Tokgrinig :( ett tydligt tecken på att hon fått för mycket stimuli? För mycket intryck? Mamma med.. jag var helt slut. I min värld spelar det ju ingen roll om jag är iväg på trevliga saker eller vad det är, allt frestar på eftersom det hela tiden är en kompromiss med smärta och hälsa. Detta får dock vara värt det. Både för min egen och lillans skull. Det är en mysig stund och varje gång skall ju inte behöva krocka med mäklarbesök!!

Hur som haver. En tuff kväll blev det. Sen middag, sent isäng för lillan (hon ville inte somna och var tokgrinig hela kvällen..) dålig mage, mycket stress. Ingen bra kombo med andra ord.

Idag vill ingenting funka rent magmässigt. Smärta!! 6-mån kontroll på bvc nu på förmiddagen och lillan är redan nu på ett lite sämre humör. Jag hoppas det bättrar sig under dagen. Idag har vi trots allt bara bvc besök, lite städ och fix och don (brukar hon gilla) och besök av mamma att anpassa oss efter :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar