onsdag 12 september 2012

Försökskanin

Hade ett samtal med min läkare i Huddinge idag. Som vanligt var det ett ganska bra samtal, men kanske inte det mest givande den här gången. Kom dock fram till att jag skall få testa nån medicin (vilken vet jag ännu inte min läkare skall skriva en licensansökan) som reglerar mastceller i tarmen. Får hoppas den kan göra nån nytta?!

Botoxen har inte givit den effekt jag kanske hade hoppats, men å andra sidan har den inte varit verkningslös heller. Spasmerna och kramperna är kvar, men de stiger inte lika "långt upp" i tarmen som tidigare. O de håller inte i lika länge. Alltid något? Hade hoppats på lite mer effekt, men man får vara glad för det lilla och jag har som sagt inte blivit sämre av den  i alla fall. Samma problem som vanligt med tarmen men lite mindre smärta vid tarmtömning med andra ord. Man lär sig uppskatta det lilla!

Fick ett brev från min handläggare på FK idag. Nu vill de ha möte också.. varför blir jag alltid så nervös och nedstämd så fort det kommer brev från FK? Det skall alltid vara massa strul.. jag menar, de vet vart jag finns det är bara att komma hit om de vill kolla upp något! :-/ Jag inser att de har sina rutiner och att dessa måste följas, det finns de som fuskar men ärligt talat.. så roligt är det inte att gå hemma och ha en mage som styr precis allt här i livet! Inte alls faktiskt. Hade gärna bytt den mot vilket tråkigt jobb som helst. Hur får man någon att förstå en sådan sak som inte varit i situationen själv? Det är inte helt lätt. Att få någon att förstå att man måste ligga upp o ner på en bräda och använda sig av massa mediciner för att över huvud taget kunna gå på dass - det är inte heller helt lätt. Inte speciellt roligt heller. Det är inget jag gärna skryter med! Men på nåt sätt lär man sig att prata om allt. Eftersom hon inte var tillgänglig på telefon idag får jag försöka igen imorgon. Se om jag kan få henne att komma hit istället för att jag skall behöva ta mig till götet. Den som lever.. det är nog knixigt att få ihop det som det är! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar