lördag 15 september 2012

Bacilluskerna knackar på...

Jaha, då var det alltså dags. Förkylningsbacilluskerna har hittat hit och det med råge. Hade hoppats det skulle stanna vid lite halsont o en analkande huvudvärk, men tji fick jag. Kände väl redan igår kväll att det var påväg utför (kanske inte så konstigt med tanke på den icke befintliga sömnen den här veckan och en väldigt kinkig liten tös.. ) men hoppades ändå att det skulle stanna där. Som sagt tji fick jag. Bacilluskerna hade andra planer. Det verkar dessutom som dessa planer vunnit över mina. Den här gången.

Vaknade imorse med dundrande huvudvärk o en skalle som var tät som - dimma? Jag vet inte vad men vrölförkyld är jag och lillan är inte alls på humör. Hon vaknade på rätt sida imorse men nånstans därefter (mellan sömnen och nu) gick det snett. Konstigt att hon skall bli sådär extra grinig varje gång min make (hennes pappa) är hemma? Vore roligt om hon visade sig från sin lite gladare sida emellanåt också.. alltså, jag skryter för honom hur glad o tillmötesgående hon är och så blir det på det här viset? Hm. Nåja, hon mår ju inte riktigt fit så det hänger säkert ihop. Bacilluskerna valde ju att attackera henne först så hon har ju liksom dragits med dem ett tag. Jag hoppas hon snart kryar på sig och blir samma lilla glada tjej som hon egentligen är..

Magen? Vi pratar inte så mycket om magen idag. Den var sämre under natten, bättre under första halvan av morgonen men nu påväg åt det sämre hållet igen. Kunde dock varit värre. Det är inte den värsta magdagen idag. Inte än i alla fall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar