söndag 2 september 2012

En händelserik men sömnlös natt

Jag hade hoppats på en god natts sömn, men jag fick allt annat än just det. En svårsomnad liten som envisades med att bli buren och annars visa sig från sin mest högljudda sida, vägrade dessutom att äta inför natten och tillslut fick jag i henne mat genom att mata samtidigt som jag gungade henne och sjöng krokodilen :-/ Puh! När hon väl somnade var hon allt annat än lugn i sin säng. Sparkade o viftade o gud vet allt.

Till råga på allt var Tuffe utom sig av oro. Skakade, gnydde, ögonen uppspärrade, krafsade på dörren - det blåste ju..  det här är inte sant! Först har han reagerat på regnet flera kvällar och nätter, det kan ju börja åska.. regn=åska i Tuffes värld. Nu reagerar han alltså även på att det blåser. Jises. Slutade med en nattlig promenad (maken fick ta den) och ett koppel i sängen. Av nån anledning blir han lugn när han är fastkopplad och ligger i sängen med oss. Fråga mig inte varför?

Lillan vaknade tre gånger inatt, däremellan allt detta sprattel. Sov hos mig sista halvan av natten för att få henne att komma lite till ro och då var det min tur (istället för sängsidornas) tur att ta emot alla dessa sparkar. Jag är åtminstone inte gjort av trä. Magen åt skogen och blev inte bättre av allt detta vara vakandet. Maken snarkade däremellan.. så tja, magstatus idag? Behöver jag säga mer... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar