tisdag 11 september 2012

Krasslig liten

Det har varit en ganska jobbig natt inatt. Inte för att nätterna brukar vara speciellt trevliga i min värld, men de kan ju vara mer eller mindre behagliga. När man får sova är det rätt skönt. Inatt var det inte mycket till sömn. Inte för att det brukar vara överdrivet mycket av den varan i det här hushållet, men inatt var det ännu mindre.

Skulle egentligen varit på bvc och tagit spruta med lillan, men sprutan blev uppskjuten (igen) då hon var väldigt kinkig och ledsen när vi kom dit. Om det är förkylning eller tänder på g är svårt att säga, men vår bvc sköterska tippar på att det kan vara tänder på g. Oroligt är det i alla fall när ens lilla visar så uppenbart att hon inte mår bra :(  Stor har hon i alla fall blivit! Dryga 7 kg och 68,5 cm lång. vår lilla tös växer så det knakar!

Resten av dagen har gått i samma tecken. En grinig liten som inte varit speciellt nöjd med någonting. Min mage? Tack och lov har mamma varit här och hjälpt mig under dagen så jag har i alla fall kommit mig utanför dörren och gjort så gott jag kan även på den fronten - men visst skulle den kunna ha varit bättre. Den är inte i sitt absolut sämsta läge men den är definitivt inte bra. Någon sa att man får vara glad för det lilla.. kan det ha varit jag? :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar