söndag 16 september 2012

Ansiktsdiagnostik

Hamnade på en sida om ansiktsdiagnostik när jag surfade runt lite idag. En slump? Nja, jag tror inte det. Det är ju inte för inte som jag har en uppsjö av böcker om österländsk medicin och gått ett antal kurser inom just det området. Ansiktsdiagnostik har alltid fascinerat mig. Mestadels för att jag lärt mig att tecken man kan se i en människas ansikte inte bara beror på slumpen. Det är inte en gång jag träffat rätt när det gäller en persons mående bara genom att kika på linjer, rynkor och färger i ansiktet. Det räcker att bara gå till sig själv för att få en uppfattning om läget om man har lite intresse och kunskap.

För den som vill få en snabb överblick över vad det handlar om, kolla in artikeln  http://www.halsa.se/Kategori/Naturlig-halsa/Ansiktet-visar-hur-du-mar/


Hur som helst. Har tappat mycket av kunskapen jag en gång lärt mig och det svider lite. Kanske är det dag att fräscha upp minnet? Just nu håller jag dock på att lära mig mer om bakterier, bakteriestammar och vad de gör för skada och nytta i kroppen. Jag läser på om probiotika med andra ord. För att kunna hjälpa sig själv är kunskap makt. Utan den kommer man inte så långt. Det gäller att veta vad man pysslar med.

För övrigt..  är vi förkylda hela bunten .Tji fick jag. Bacilluskerna verkar inte vara speciellt rädda för mina kraftangrepp. De attackerar stort från alla håll. Men jag antar att det finns en mening med det med. Någonstans skall man ju få sitt immunförsvar ifrån. Jag bara hoppas att lillan inte skall behöva dras med sin förkylning alldeles alltför länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar