fredag 21 september 2012

Trotsar magonetet och är effektiv istället..

Hade verkligen en pissig eftermiddag med magen igår. Inget ville sig. Alla de här medlen fastnade i tarmen o jag fick inte ut dem. Inte ens med brädan. Magen bara jäste och jäste och spände upp sig till .. jag vet inte vad?? Hemskt var det. Tokbubblade och värkte. Att lillan var på grinhumör gjorde ju inte direkt saker och ting bättre. När jag låg där på min bräda o kämpade med dessa förbaskade medel vaknade hon naturligtvis och var jätteledsen. Bara att gilla läget. Upp från brädan o ta hand om min älskling. Medlen steg högre upp i tarmen och fastnade nånstans i mellangärdet. Underbart. Not.

Fick pratat med op koordinatorn på Östra igår också. Talade om för henne att min kirurg i Huddinge planerar att ge mig mer botox och högre upp i tarmen. Som tur var verkade hon på gott humör och var glad över att jag ringde o talade om detta så snart - innan de hunnit planera in en ny operationstid på Östra. Som planen ser ut nu skall jag ringa dem när jag fått datum för nya botoxinjektioner och därifrån räknat tar det ca tre mån innan jag blir planerad för sns igen. Det låter ju som en plan? Då kommer sns dessutom inte mitt uppi flytt o allt vilket jag oroade mig för ganska rejält. Hade det inte varit för botox igen så hade väl sns krockat ganska exakt med inflyttning i nya villan.. det hade blivit lite väääääl mycket.

Idag är tarmen som väntat i rejält olag. Vad gör jag då? Ställer mig o bakar äpple och mandelkaka, förbereder kvällens middag och städar av lgh.. som jag röjt sista veckan..  försöker jag glömma magen? Det funkar inte. Men jag kunde inte ta fler medel idag.. så jag försökte göra lite nytta. O det verkar ju som jag fick en hel del gjort. Har tom hunnit med ett bollpass och en promenad med vovvarna. Igår gjorde jag chokladbollar av dadlar, havregryn, rå choklad, kokosfett, kokosflingor och lite mandelmjöl. Fick godkänt hos maken och de smakade förvånansvärt bra! Försvinnande goda faktiskt. Det går lätt ner mer än en även om sizen på dem inte var den minsta ;)

Lyckades fördärva min första oljemålning igår också då jag fick för mig att göra en "svart bakgrund" på den. Fråga mig inte varför men jag skulle låtit den vara som den var. Får se om jag kan rätta till det men det känns som den är ganska fördärvad redan... :-/ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar