tisdag 4 september 2012

Något bättre dag idag

Man ska inte ropa hej.. dagen är inte över ännu men peppar PEPPAR har den här dagen varit lite bättre rent magmässigt. I det stora hela måste jag säga. Bättre redan under dagen. Dock en massa gaser, men jag lyckades göra mig av med en hel massa genom att utföra mina "gymnastiska övningar" och springa en sväng. Tack och lov för det. Gaser som sitter fast i tarmen är inge vidare. Här är magmassage a och o.. rätt utförd kan man komma långt med den, även om den är långt ifrån nån universallösning på problemen. Det gäller ju att gaserna sitter så till att de går att komma åt med massage. De har en förmåga att liksom "trassla in sig" och gömma sig bakom organ. På nåt vis?

Dessutom har de en förmåga att hamna mellan vätska och annat tarminnehåll (nu pratar vi skit) och då är de inte så lätta att pressa ur.. här får vi ta till brädan, men det är inte alltid den hjälper heller. Gas stiger uppåt.. fysik..

Hur som helst. Nu är magen åt det sämre hållet igen, men det är som bekant eftermiddag och kvällen börjar närma sig. Alltid sämre då. Man får vara glad för det lilla? Att magen inte tokvärkt hela dagen.

Lite orolig för mina vovvar bara. Känns som de är rätt missnöjda med den minimala lektiden vi haft den här veckan och de visar det ganska tydligt. Undrar just vad de kommer säga om lördag, då vi skall släpa med dem på fest och lämna dem ganska mycket ensamma.. hua, jag fasar... men de får i alla fall komma hem till min mamma och springa av sig i hennes trädgård innan dess. Man får göra det bästa av situationen. I alla lägen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar