söndag 2 september 2012

Det går troll..

Det går nog troll i det här med att inte få sova. Har inte haft många sammanhängande timmars sömn över huvud taget veckan som gått och det börjar faktiskt kännas. Nog för att jag är van att inte sova speciellt mycket men när man tvingas upp då man faktiskt lyckats somna av sig själv.. det är ingen hit. Då skiter sig hela grejen liksom.

Inte nog med att lillan varit extra kinkig i veckan och liksom vänt på dygnet. Hundarna har gått o blivit magsjuka också. .Båda två, Är det inte det ena så är det det andra? Nu tror jag i och för sig att sjävla "magsjukan" i deras fall snarare beror på att vi bytt foder igen och dessa små känsliga stackare är just det - känsliga stackare. De tål ju inte kostomlägg bara sådär och allergifodret skiljer sig ganska radikalt i sammansättning jämfört med det betydlig fettsnålare foder vi gett dem sista tiden. Får väl skylla oss själva med andra ord. Borde tänkt till lite där och gjort omlägget lite pö om pö..  jag hoppas det get sig snart och att deras magar kommer i balans fort.

Min egen mage? Mår inge vidare alls. Kommit fram till att puréad mat inte är nån bra idé den här veckan ,med tanke på att jag skall försöka ta mig iväg med maken på jobbkonferens/fest på lördag och om jag skall göra det kan jag inte (precis som med hundarna) hoppa fram och tillbaks mellan olika kostupplägg. Då blir det pannkaka av alltihop även för min del och det vill jag helst undvika. Så roligt är det inte att leva på mos att jag känner att jag gör det "Bara för att" när jag gör det skall syftet verkligen vara att må bättre efter.

Tänkte tagit mig ut på en löprunda igår efter vårt kaotiska ikeabesök men orkade inte. Skallen var inte med mig och inte kroppen heller för den delen. Ikea veckan efter lön, en regnig dag dessutom, var verkligen ingen bra idé. Skallen sprängde både av stress, sömnbrist och nitroglycerinsalvan tror jag. Krämade på rätt rejält igår eftersom jag inte märkt nån effekt av den veckan som gått.

Nu har jag dessutom uteslutit potassium iodine ur min dmso blandning eftersom jag är uppe i två veckors användning och just den produkten påverkar ämnesomsättningen.. får väl införa igen om jag inte märker förbättring inom nån månad eller så med det andra jag håller på med. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar