tisdag 1 februari 2011

Nu händer det grejer!

Jag fick faktiskt ett mailsvar sent igår eftermiddag. Jag får en ny remiss. Inget knussel. GUD VAD JAG BLEV GLAD!!! Nästan lite löjligt glad. Så glad att jag stoppade i mig en extra chokladmousseportion som jag tillagat under dagen.. kanske inte så smart.. med tanke på att min mage ber mig om MINDRE mat för tillfället. Den vill vila. Men jag verkar inte vara så bra att lyssna på den.. så igår gick det som det gick. En relativt ok förmiddag förvandlades till en katastrofalt jobbig eftermiddag o kväll. Gick käpprätt åt skogen med andra ord. Tokbubbel, jäsningar, smärta.. stenhårt.. ont ont ont! Tji fick jag. Man ska inte ropa hej.. Hört den förut? Jag misstänkte det.

Hur som helst. Jag var glad över att få veta att remissen är påväg i alla fall. Ett steg i rätt riktning. Har snart plöjt ut min andra rawfood bok också. Spännande läsning även om jag inte håller med om alla hennes principer. Alla är vi olika.

Idag spenderade jag morgonen med att ringa o terrorisera Danderyd. Kolla att remissen kommit in. Tog mig en timme att få det svar jag behövde, men det var i alla fall rätt svar. Remissen fanns där. På rätt avdelning o allt. Dessvärre inte bedömd än, men där hoppas jag att mina bedjande samtal kan ha hjälpt till att snabba på processen lite grann.. man kan ju hoppas i alla fall..

Har gjort lite mer mandelmjölk idag. Den smakar mums! Tanken är att göra en chokladsmoothie på den o banan o rå kakao.. kan bara bli gott? Ska försöka låta bli min gröna dryck på kvällen. Tror magen blir lugnare då. I alla fall idag när jag tänker testa mina gröna grönsaksbullar till lunch! Kan bli väl mycket grönt i magen annars.. igår när jag käkade lax kändes det mer berättigat. Det handlar ju som i de flesta andra fall om balans.. för mycket av något ämne är inte bra, oavsett vad det rör sig om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar