fredag 25 februari 2011

Svar från Danmark mm

Fick svar från läkaren i Danmark idag. Han som skulle ta reda på vad en testimplantation av SNS skulle gå på. Svaret blev dryga 47 000 Dkr (!!) inget man hostar upp sådär på direkten precis. Inte som vanlig Svensson i alla fall. Det tål att räknas på, minst sagt. Detta är ändå bara en test.. men kan den hjälpa tänker jag att den är värd alla pengar i världen. Men man ska ju gå runt också.

Håller på att söka fondmedel för fulla halsar. Har nu kompletterat ungefär tre. De ska ha så satans mycket uppgifter. Man får koll på sina tillgångar i alla fall, när man håller på med sånt här. Man tvingas ta reda på hur mycket man har och hur mycket man gör av med. Kan väl vara bra det med i och för sig. Chockerande är kanske fel ord, men överraskande kan man väl minst sagt säga på vissa punkter.

Lägger in en bild på min cykel idag, min kära, älskade, hatade vän. Vi spenderar många timmar ihop cykeln och jag och det är ju härifrån jag skriver mina inlägg. Tänkte den kunde vara värd en liten bild i all bedrövelse ;)
Ikväll får vi gäster. Magen är, som misstänkt och befarat, åt skogen - men jag hoppas den ska lugna sig lite tills kvällen kommer.. fast jag vet att den inte gör det.. inte när den är sån här! Men men, får göra det bästa av situationen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar