tisdag 22 februari 2011

I väntan på ett samtal

Har roat mig med att trakassera min läkare med mail. Mail angående hjälp att söka fondmedel för att eventuellt kunna bekosta en SNS på egen hand - för att komma förbi dessa fåniga betalremisser som man hela tiden måste krångla med. Förmodligen kommer det inte leda någonvart - men det är värt ett försök! Har inget att förlora!

Fick hjälp av kanslisten på RMT att komma i kontakt med en dam som är kunnig inom det här området. Fondsökning för sjuka med andra ord. Fick en hel radda dokument att kika på och håller på att gå igenom dem. En del kräver läkarutlåtanden och det är detta jag trakasserar min läkare med nu. Jag kan ju liksom inte fylla i de uppgifterna själv. Då får jag väl betala istället för att få hjälp och det är liksom inte min mening.. vi får väl se. Kan svara vad som helst. Ibland är han medgörlig ibland mindre. Har nog mycket med arbetsbördan för tillfället att göra. Vi får se.Jag har ju inget att förlora. Bara några läkare att irretera - och det är jag ju van vid!!!

Väntar samtal idag också. Från Kirurgen på Huddinge. Vi får väl se om hon ringer. Man kan aldrig veta när det gäller den damen. Det är ungefär 50% chans åt båda hållen. Konstig människa det där.. jag förväntar mig nästan att hon INTE kommer ringa så får jag bli positivt överraskad om hon gör det.

Fick lite mailsvar från några av de personer jag inte lyckades får tag på via telefon i förra veckan, men inga av dessa var till större hjälp. Jag fick mest tips att göra det jag redan gjort.. så nu är det väl bara att avvakta och se...

Med hjälp av min kära sambo lyckades vi i alla fall hitta kostnadskalkylen för SNS - alla delar så att säga. O rapporten som Sahlgrenska använder sig av för att nonchalera denna metod. Spännande att den enbart gäller för inkontinens, vilket är raka motsatsen till det jag lider av.. en nio sidor lång rapport som egenltigen säger att patienterna bli bättre men att det inte går att "objektivt" bevisa?! Ordet kostsamt förekommer i var och varannan mening. Samt allvarliga komplikationer. När man sedan kika på dessa "allvarliga komplikationer" inser man att det handlar om dislokation av elektroden, hudirritationer, infektion osv. Inget allvarligare än så. Man kan ju undra hur denna undersökning är styrd - eller vem som sponsrat resultatet..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar