måndag 21 februari 2011

Dagen efter

Man kan nästan kalla det så. Dagen efter. Inte för att jag varit ute o supit, tvärtom. Men det känns i kroppen som man är halvt förgiftad idag. Hur mycket jag än jobbar med magen vill den inte vara på min sida. Den vägrar samarbeta. Har varit tokkörig hela dagen. Man önskar det vore annorlunda. Att den kunde visa sig från sin bästa sida någon gång. Tydligen inte idag heller.

Känner mig lite pessimistisk idag. Men det går nog över. Tryckt i mig en grön smoothie bestående av olika gröna blad, mango och päron mixade till en kompott med gräslig färg. Några färska dadlar till det. Allt för att reta gallfeber på magen. Den verkar inte bry sig. Inte det minsta.

Har besök av min brorson nu. Han är lite övertrött kan man väl säga. Har inte sovit under dagen och det börjar märkas av. Stissig? Kan man kalla ett barn stissigt? Jag antar att man kan det. Brorsan skall komma o hämta honom snart. För sin egen skull hoppas jag han kommer innan Noel tröttnar totalt. Det märks att hans energi börjar ta slut. Vill inte sova, inte äta bara springa omkring o smälla i dörrar. Leka med vovvarna ett tag, men sen är det intressantare att smälla i dörrar igen. Igen bompa på tv heller.. faster är nog inte så rolig att vara hos trots allt - fast vattensprutan var en hit!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar