onsdag 9 februari 2011

Asha Devi

Jaha, så var det alltså gjort. Jag har mailat lite fram och tillbaks med denna kvinna, Asha Devi, senaste dagarna. Fick tipset från Boris Dragin (bra akupunktör by the way - detta är en man som vet vad han sysslar med!!).

Nu tror jag väl inte helt på att ayurveda kan hjälpa mig lösa alla mina problem men den kanske kan hjälpa mig med matsmältningen i alla fall o slippa alla dessa jäsprocesser och lite värk med dem.. jag har sagt att jag kommer om hon har tid nästa onsdag. Vi får väl se vart det leder.

Enligt ayurveda är min nyfunna råa inspiration helt fel för mig. Enligt den skall det mesta vara varmt och mer eller mindre sönderkokat. Mycket honung, mjölk, söta frukter, ghi och så vidare. Ingen kall mat. Tvärtemot vad jag för stunden är inne på med andra ord.. men det där visste jag redan sedan böckerna jag läst om ayurveda för många år sen. Då hade jag inte tillräckligt med kunskap. Jag får se vad denna dam har att säga när jag väl kommer dit om det är något jag kan ta till mig och implementera i min vardag. Oj, det var ett komplicerat ord. Jag överraskar mig själv ibland..

Magen mådde fan igår i alla fall. Mycket pga oro för Lukas. Mycket pga den kåliga drink jag gjorde på lunchen som fick magen att sparka bakut rejält. Den var nog lite FÖR grön för min mage. Smakde inge vidare heller.. men cashewgrädden var en hit!
Forska vidare.. vad annat göra??  Bäckenbottencentrum hade ändrat telefontid idag så det blir till att ringa dem senare.. runt lunch.. I will.. be sure of it.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar