lördag 26 februari 2011

Ont i magen

Ja, även idag har jag ont i magen. Värre än igår. Kanske inte så konstigt med tanke på den sena kvällen och lika sena maten. Men det var ju så trevligt.. sov sådär inatt. Hade väl egentligen behövt lite mer sömn, men hade satt klockan på sju. Var redan vaken då (som vanligt) men lät ändå klockan ringa av nån konstig anledning. Kanske för att bekräfta för mig själv att jag faktiskt legat längre än jag brukar? Sovmorgon?! Eller nåt sånt. När man lägger sig vid två och inte slocknar förrän runt tre halv fyra så behöver man kanske lite fler timmars nattsömn än så där. Men men, jag får väl sova i ett annat liv!!

Har beställt lite nya produkter idag. MSM, organiskt svavel - kan vara bra för lite av varje - Nyponpulver - bra mot iflammationer, för leder och immunförsvar samt mage o tarmar och det smakar dessutom ganska bra - MSM kräm för att testa mot de allergiutslag jag börjat få sista tiden.. kliar satan och kommer gärna när magen är som värst. Sen beställde jag som vanligt lite kokosolja (kanon att steka i enligt min mening), lite japanska nudlar och hör och häpna ett träningsset (kläder alltså). Har fått för mig att jag ska dra med gubben ut och springa. Kan han släpa med mig i skidspåret kan jag nog ta mig ut och springa några gånger i veckan. Då gäller det ju att ha grejer som funkar att springa i, inte ett par urtvättad enormt stora mysbrallor med hängröv. Det funkar liksom inte.

Inbillar mig att lite skaka mage kan vara bra för tarmarna. De stannar ju av hela tiden och när våren börjar komma känns det mer motiverat att ta sig ut i friska luften än att sitta här inne o trampa. Visst kan jag ta min vanliga cykel o köra en tur också, men att springa blir en annan form av träning - jag tänker i alla fall testa.

Morgonen började för övrigt ganska bra magmässigt. Fick bort massor av det som satt fast (vilken lättnad!) men efter frukost small det snabbt till igen. Tji fick jag. Borta var den sköna känslan och ersatt av en MINDRE skönt känsla. Denna känslan har stannat kvar hela dagen. Tyvärr. Men men det är lördag, vi ska äta lite gott o mysa lite framför tvn.. däremellan får jag knåda magen vid soffan.. mysa.. allt är relativt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar