onsdag 6 februari 2013

Woahaha.... han ringde!

Jag var ju lite lost in translation här imorse och visste inte riktigt om jag knappat in rätt på telefonen eller inte. Tydligen hade jag det för Greger ringde mig faktiskt på avtalad tid- strax efter halv två på eftermiddagen. Bara en sån sak! Man jublar lite inombords varje gång. Läkaren från VC som skulle ringt igår ringde ju aldrig upp och jag har på något sätt slutat att förvånas...

Hur som helst. Svaret från kollegan angående tarmbakterietransplantation hade inte kommit in. Nåt strul med brist på sekreterare och tid som sprang iväg. Remissen hade gått iväg först i måndags. Inte konstigt det tar tid i vården... :( Så nu blir det nytt samtal igen om ungefär tre veckor. Samtal som han tack o lov bokade in själv så jag slipper i alla fall att ringa och beställa telefontid imorgon. Puh, då har jag bara samtal från kirurgen att oroa mig för. Om det nu kommer.

Det verkade i alla fall som om att idén om byte av tarmbakterier inte var helt galen. Greger hade pratat med kollegan som tyckt att det var ett intressant fall och hade föreslagit att göra denna implantation flera gånger i så fall eftersom min tarmflora förmodligen är helt åt helvete. Vi får se vad det officiella svaret blir när det väl kommer och hur Västra Götaland ställer sig till detta om det väl går vägen..  de är ju inte direkt kända för att samarbeta över gränserna om man säger så!


2 kommentarer: