måndag 18 februari 2013

@ my mama´s place

Hemma hos mamma med lillan och vovvarna idag och blir lite ompysslad. Maken är bortrest i jobbet så vi passar på att mysa lite här och jag får mer hjälp på det viset. Två flugor i en smäll. Gått igenom lite gamla lådor jag haft ståendes här och blivit smått nostalgisk. Jises, tiden har inte varit snäll mot mig..  :-/

Hur som haver. Lillan sov bättre natten som gick än hon gjort på många nätter. Jag däremot sov sämre än jag brukar. Det trots att hon sov. Bra kombo? Not! Eftersom vi sov hos mamma var sängen inte heller lika bekvän och hon har lite för varmt inomhus för att det skall passa mina sovvanor. Gillar att ha rätt svalt när jag sover så jag kan kura ner mig under täcket. Dessutom envisades hon med att prata högt i sömnen. Sorry mamma! :) Men det var lite kul, det går inte att komma ifrån.. var ju tvungen (eftersom jag var vaken) att gå uipp o hämta papper o penna o skriva ner vad hon sa...sjukt kul! En av de få fördelarna med att inte sova.

Magen betedde sig lite bättre imorse. Fick ut en jäkla massa gojja så förmiddagen har varit rätt ok. Det är nu på eftermiddagen som det i vanlig mak börjar jobba sig igen. Nedräkning till fredag pågår för fullt.. vet inte vad jag ska tycka om det fortfarande...  Det blir vad det blir och jag hoppas att det blir bra! Kan man säga så? Jag väljer att göra det i alla fall. Just nu fasar jag mest för hur jag skall hantera magen på morgonen innan vi åker (skall vara där redan vid sju), om jag ska behöva gå upp redan vid fyra (vilket jag antar att jag måste) o hur jag hanterar magen när vi kommer hem igen.. förhoppningen är ju att apparaten ska sköta jobbet men i det skick min tarm befinner sig just nu... vågar jag inte hoppas på någonting. Måste ha en reservplan. Det lönar sig inte att strunta i en sån, det har jag lärt mig genom åren. Plan B, C och D måste finnas med över tänkbara alnternativ om det går åt pipsvängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar